Klokhuys, Bistro 't

Beginpagina Foto-galerie Menukaart Gastenboek Contact


Adresgegevens:

Bistro 't Klokhuys
Kinkelenburglaan 4
6681 BJ Bemmel
Tel: 0481-465167
Fax: 0481-465167

Bepaal route

www.bistroklokhuys.nl


Openingstijden:

Maandag v.a. 17:00 uur
Dinsdag v.a. 17:00 uur
Woensdag v.a. 17:00 uur
Donderdag v.a. 17:00 uur
Vrijdag v.a. 17:00 uur
Zaterdag v.a. 17:00 uur
Zondag v.a. 16:00 uur

Overige informatie:

Geen overige informatie.

Bistro īt Klokhuys is een ideaal gelegen plek tussen Arnhem en Nijmegen met beschikking over een ruim terras en parkeergelegenheid.

Omgevings aspecten

De bistro ligt tegenover het romantische kasteel-raadhuis de Kinkelenburg, een locatie waar het hele jaar door huwelijken gesloten worden. Een unieke ligging met betrekking tot het ontvangen van gasten voor of na de huwelijksplechtigheid. De bistro biedt ruimte voor maximaal 80 personen. Kersverse echtparen hebben in īt Klokhuys talloze mogelijkheden. In overleg kan er een passend arrangement samengesteld worden, dit kan varieren van koffie met gebak/bruidstaart, lunch, brunch (vanaf 20 personen) en zelfs uitgebreide meergangen diners zijn bespreekbaar.

Arrangementen

De Bistro doet veelvuldig dienst als decor voor zakelijke bijeenkomsten en diners voor grote gezelschappen. Voor dit soort gelegenheden kan in overleg met de chef-kok desgewenst op voorhand een menu worden samengesteld. Tevens is de bistro voor openingstijd af te huren voor recepties, vergaderingen, lunch, brunch of koud en warm buffet (vanaf 20 personen).

Naast de menukaart kunt
u ook bij ons kiezen voor het weekmenu. Iedere week stelt onze chefkok met zorg een gevarieerd menu samen voor een aantrekkelijke prijs. Dit weekmenu vindt u op onze eigen website, waarnaar u hier een doorlink naar kunt maken.